openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

BIJ1komst: Stop Straatintimidatie

Woensdagavond 12 juli organiseert Den Haag BIJ1 een BIJ1komst over het onderwerp ‘Stop Straatintimidatie’. Ze nodigen iedereen hiervoor uit.

Veel mensen hebben regelmatig last van straatintimidatie (veel mensen, en met name vrouwen, LHBTQAI+’ers, personen met een niet-Westerse achtergrond en andere minderheden). De werkgroep Organizing, van Den Haag BIJ1, heeft zich het afgelopen jaar verdiept in hoe straatintimidatie aangepakt kan worden. Daarvoor hebben ze verschillende experts gesproken, twee van hen zullen deze avond als gastspreker aanwezig zijn: Anastasiya en Lieke van Stop Straatintimidatie.

De werkgroep Organizing en de gastsprekers van Stop Straatintimidatie gaan deze avond graag met je in gesprek over het onderwerp straatintimidatie.

Het programma is daarbij volgt:

18.45 uur Inloop
19.00 uur Check-in / Introductie
19.15 uur Gastsprekers
19.30 uur Gesprek over straatintimidatie
20.15 uur Check out

Details
Wat: BIJ1komst
Wanneer: woensdag 12 juli, vanaf 19:00, inloop vanaf 18.45 uur. Einde rond 20.30 uur.
Waar: Utopie, Waldeck Pyrmontkade 116, de ingang bevindt zich om de hoek, in de Elandstraat, links van restaurant de Hagedis.

Verder
Heb je iets nodig om deze avond mee te kunnen doen? Heb je vertaling nodig? Kan je niet komen om gezondheids- of toegankelijkheidsredenen of heb je andere vragen? Wij regelen een oplossing, neem gerust contact met ons via denhaag@bij1.org.

Utopie Podcast