openingstijden café
maandag t/m vrijdag
17.00 t/m 22.00 uur
en tijdens evenementen

Zaalverhuur

Maatschappelijke bijeenkomsten

Ontmoetingsplek voor idealisten

Huur een bijeenkomstruimte in Den Haag

Ben jij op zoek naar een bijeenkomstruimte voor je organisatie of bedrijf in de regio Den Haag? Utopie is een organisatie met beschikking over een zaal en een café, die aaneengeschakeld een grand café vormen. In de zaal is plaats voor max. 40 personen. In het café is ruimte voor 50 personen. In het grand café (zaal en café aaneen) kun je een bijeenkomst houden voor maximaal 100 bezoekers.

Heb je interesse om een zaal te huren?

Wij hebben een mooie bijeenkomstruimte in Den Haag

Je kan onze zaal in Den Haag als bijeenkomstruimte gebruiken. Je kan de keus maken tussen de twee zalen die we tot onze beschikking hebben. We hebben het grand café (max. 100 personen) dat je kan huren, maar het is ook mogelijk om de zaal te huren (max 40 personen) of alleen het café (max. 50 personen). Bekijk de plattegrond voor een overzicht van de ruimte. Je kan Utopie voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo is het mogelijk om onze zaal in Den Haag te gebruiken als bijeenkomstruimte, maar het is ook mogelijk om hier of in het grand café een cursus te geven. Bekijk nu onze agenda en kom erachter wat er allemaal plaatsvindt op onze evenementenlocatie.

Zaal huren | Utopie

Kom meer te weten over onze organisatie

Kom meer te weten over de organisatie waar je een bijeenkomstruimte huurt in Den Haag. Ontdek hoe onze organisatie is ontstaan en voor welke idealen we staan. Wil je een zaal huren om te gebruiken voor een bijeenkomst? Reserveer en bekijk de beschikbaarheid op de website. Heb je nog een aantal vragen? Stuur dan een e-mail naar ruimte@utopie.nl of bel met dringende vragen naar 06 11 36 35 47.