openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Boekpresentatie ‘Jagerslatijn’

Nooit werd er in Nederland zo veel gejaagd als nu. Was de jacht vroeger beperkt tot een enkel jachtseizoen, liggen dieren nu het hele jaar door onder vuur. Jagers vertellen regelmatig in het nieuws dat zij de natuur en de maatschappij een dienst bewijzen. Is dat zo, of moeten we dit vooral zien als PR om de jacht acceptabel te maken voor het grote publiek?

Deze en andere vragen komen aan de orde op deze avond over de jacht. Marco van Duijn, advocaat bij Utopie advocaten, gaat in gesprek met:

Nettie Dekker, schrijfster van het essay Jagerslatijn.
Eva Akerboom, Tweede Kamerlid voor Partij voor de Dieren.
Petra den Boer, advocaat bij Utopie advocaten.
Pauline de Jong, bestuurslid bij Stichting Fauna4Life.

Het belooft een even leerzame als interessante avond te worden. De toegang is een door jouzelf te bepalen donatie aan Stichting Utopie en voor zover het aantal stoelen in Utopie strekt. Voor kaartjes klik hier https://www.utopie.nl/boekpresentatie-jagerslatijn/

Utopie gaat vandaag om 18:00 open en serveert voorafgaande aan de bijeenkomst een aantal eenvoudige maaltijden die hier kunnen worden gereserveerd. Alleen wie reserveert en zich één uur voor aanvang van het programma aan de bar van Utopie meldt kan rekenen op een maaltijd voor aanvang van het programma.

Bedrag

Utopie Podcast