openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Zaalverhuur

Maatschappelijke bijeenkomsten

Ontmoetingsplek voor idealisten

Een borrelruimte huren in Den Haag

Wil je een (bedrijfs)feestje houden en ben je aan het kijken om een borrelruimte te huren op 11 minuten met tram 3 vanaf Den Haag? Het kan allemaal bij Utopie. We hebben twee verschillende ruimtes tot onze beschikking: een zaal en een café die aaneengeschakeld een grand café vormen. Zaal en café kunnen apart van elkaar (gescheiden door een geluidsdichte paneelwand) gebruikt worden, maar ook tezamen als grand café worden gehuurd.

Heb je interesse om een zaal te huren?

Bij ons is het mogelijk om een borrelruimte te huren in Den Haag

Het huren van een borrelruimte kan bij coöperatieve vereniging Utopie in Den Haag. Het is mogelijk om alleen de zaal, het café of (aaneengesloten) het grand café te huren. Zaal en café en het grand café lenen zich voor uiteenlopend gebruik. De zaal wordt vaak gebruikt als besloten vergaderruimte en cursusruimte, terwijl het café vaak wordt gebruikt als borrellocatie of als bijeenkomstruimte. Een whiteboard, flip-over, beamer, microfoons en geluidsapparatuur zijn klaar voor gebruik en aan dat gebruik zijn geen extra kosten verbonden. Als je een zaal wilt huren, of het café of het grand café neem dan contact op met onze organisatie. Bekijk de plattegrond voor een overzicht van de ruimte en de belangrijkste tarieven. Utopie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en goed met het openbaar vervoer bereikbaar.

Zaal huren | Utopie

Vraag meer informatie aan ons

Wil je onze borrelruimte huren in Den Haag? Reserveer op de website. Heb je nog een aantal vragen? Stuur dan een e-mail naar ruimte@utopie.nl of bel met dringende vragen naar 06 11 36 35 47. Bekijk nu de beschikbaarheid om erachter te komen wanneer we nog een ruimte beschikbaar hebben als evenementenlocatie.