openingstijden café
maandag t/m vrijdag
17.00 t/m 22.00 uur
en tijdens evenementen

Zaalverhuur

Maatschappelijke bijeenkomsten

Ontmoetingsplek voor idealisten

Het huren van een debatruimte in Den Haag

In Den Haag kun je bij Utopie een debatruimte huren. Wij zijn een ideëel bedrijf die ruimte verhuurt voor maatschappelijke bijeenkomsten. Het gaat om een zaal, een café afgescheiden met geluidsdichte paneelwand die aaneengesloten een grand café vormen. Zaalverhuur is mogelijk voor publieke en besloten bijeenkomsten.

Heb je interesse om een zaal te huren?

Wil je een debatruimte huren in Den Haag?

Bij Grand café Utopie in Den Haag is het mogelijk om een debatruimte te huren. Is het een besloten debat? Dan is het huren van een zaal een goede beslissing. Hierdoor is het debat afgesloten voor eventuele andere bezoekers. Mag iedereen mee debatteren? Houd het debat dan bijvoorbeeld in ons grand café. Binnen de openingstijden is het grand café voor iedereen toegankelijk. Onze zaal kan je altijd huren. Hierdoor is de zaal ideaal als vergaderruimte. Je kan in de zaal vergaderen of het als presentatieruimte gebruiken. Afsluitend kun je borrelen in het café. Bekijk de plattegrond voor een overzicht van de ruimte.

Zaal huren | Utopie

Reserveer nu een plekje

Wil je een debat bijwonen? Bekijk dan nu onze agenda. Hier staan alle bijeenkomsten en activiteiten in die we op dit moment hebben. Wil je een eigen debat organiseren? Zoek een beschikbare datum en reserveer op de website. Heb je nog een aantal vragen? Stuur dan een e-mail naar ruimte@utopie.nl of bel met dringende vragen naar 06 11 36 35 47.