openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Zaalverhuur

Maatschappelijke bijeenkomsten

Ontmoetingsplek voor idealisten

Het huren van een debatruimte in Den Haag

In Den Haag kun je bij Utopie een debatruimte huren. Wij zijn een ideëel bedrijf die ruimte verhuurt voor maatschappelijke bijeenkomsten. Het gaat om een zaal, een café afgescheiden met geluidsdichte paneelwand die aaneengesloten een grand café vormen. Zaalverhuur is mogelijk voor publieke en besloten bijeenkomsten.

Heb je interesse om een zaal te huren?

Wil je een debatruimte huren in Den Haag?

Bij Grand café Utopie in Den Haag is het mogelijk om een debatruimte te huren. Is het een open of besloten debat voor maximaal 40 personen? Dan is het huren van de zaal een goede beslissing. Verwacht je tussen de 40 en 100 personen? Huur dan het grand café. De zaal en het grand café zijn ook ideaal als vergaderruimte, voor wie een huiselijke sfeer prefereert boven een klassieke vergaderlocatie.  Je kunt de zaal en het grand café ook als presentatieruimte gebruiken. Bekijk nu de belangrijkste tarieven die wij hanteren. Een whiteboard, flip-over, beamer, microfoons en geluidsapparatuur zijn klaar voor gebruik en aan dat gebruik zijn geen extra kosten verbonden. Afsluitend kun je borrelen in het café. Bekijk de plattegrond voor een overzicht van de ruimte.

Zaal huren | Utopie

Reserveer nu een plekje

Wil je een debat bijwonen? Bekijk dan nu onze agenda. Hier staan alle bijeenkomsten en activiteiten in die we op dit moment hebben. Wil je een eigen debat organiseren? Zoek een beschikbare datum en reserveer op de website. Heb je nog een aantal vragen? Stuur dan een e-mail naar ruimte@utopie.nl of bel met dringende vragen naar 06 11 36 35 47.