openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Zaalverhuur

Maatschappelijke bijeenkomsten

Ontmoetingsplek voor idealisten

Een evenementenlocatie in Den Haag

Ben je op zoek naar een evenementenlocatie in regio Den Haag? Kom dan langs bij Utopie. Wij zijn een grand café die verschillende soorten maatschappelijke bijeenkomsten faciliteert. Het is mogelijk om bij ons een ruimte te huren voor een bijeenkomst. Ruimteverhuur is mogelijk voor publieke en besloten bijeenkomsten.

Heb je interesse om een zaal te huren?

Huur nu onze evenementenlocatie in Den Haag

Bij onze evenementenlocatie in Den Haag vinden verschillende soorten maatschappelijke bijeenkomsten plaats. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vergaderingen, debatten of presentaties. Veel openbare evenementen vinden plaats in ons grand café. Dat is de zaal en het café aaneengesloten en beschikbaar voor 100 personen. Deze kunnen afzonderlijk van elkaar worden gebruikt, afgesloten door een geluidsdichte paneelwand. Bekijk de plattegrond voor een overzicht en de belangrijkste tarieven die wij hanteren. Een whiteboard, flip-over, beamer, microfoons en geluidsapparatuur zijn  klaar voor gebruik en aan dat gebruik zijn geen extra kosten verbonden.

Ben je op zoek naar een cursusruimte? Dan raden wij het aan om de zaal te huren (maximaal 40 personen). Het is mogelijk om daarna een borrel te nuttigen in het café als afsluiter. Er vinden regelmatig bijeenkomsten plaats over verschillende onderwerpen. Wil je erbij zijn? Bekijk dan de openbare evenementen in onze agenda.

Zaal huren | Utopie

Bekijk de mogelijkheden

Wil je een maatschappelijke bijeenkomst organiseren? Zoek een beschikbare datum en Reserveer op de website. Hier vind je ook onze huurtarieven Heb je nog een aantal vragen? Stuur dan een e-mail naar ruimte@utopie.nl of bel met dringende vragen naar 06 11 36 35 47.