openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Fashion Library Zest

Zin in een nieuwe outfit? Maar heb je ook een hekel aan Fast Fashion? Kom dan langs bij de maandelijkse editie van Fashion Library Zest op vrijdag 7 juni in Grand Café Utopie. Neem vrienden en familie mee and get dressed with Zest

Je kunt bij Zest kleding lenen. Zoals je een boek leent in de bibliotheek, leen je kleding in deze kledingbieb. Duurzaam én leuk!

Waarom lenen?

Hou je van uiteenlopende stijlen en wil je experimenteren met diverse outfits? Wil je je helemaal lekker voelen in verschillende settings? Denk aan een fancy diner, een belangrijk sollicitatiegesprek, of gewoon een fijne strandwandeling?

Maar wil je niet dat onze planeet eraan onderdoor gaat?

Dan is kleding lenen misschien ook een mooie oplossing voor jou!

Get dressed with Zest

Tijdens deze editie hangt er een collectie met +/- 250 prachtige items in Grand Café Utopie. Stuk voor stuk hand-picked en van hoogwaardige kwaliteit. Ook hebben we een fantastische vintage collectie om je vingers bij af te likken. Kleding waar jij je kledingkast mee kan aanvullen en waarmee je je outfits kan voorzien van een beetje  ✨Zest ✨

Bijzondere stukken, van mooie materialen en in vele verschillende modellen en maten. Allemaal met een eigen verhaal en met veel plezier en liefde uitgezocht.

De meeste kledingstukken kunnen ook gekocht worden.

De Fashion Library is een maandelijks terugkerend evenement.

Meer info

Meer informatie over de fashion library: https://www.instagram.com/fashionlibrary_zest/
Heb je vragen? Stuur een DM op Instagram

Na de fashion library is er de gelegenheid gezellig te borrelen in het café en tussen 18:00 en 19:00 serveert de Volkskeuken een heerlijke maaltijd. Voor meer informatie en reserveren klik hier.

Support idealists: donate to the Utopie Foundation!

Steun idealisten: doneer aan Stichting Utopie!

Utopie Podcast