openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

GroenLinks+Avond: Breek met het vooroordeel

Een avond over praktische handvatten om inclusie en gelijkwaardigheid te bevorderen in organisaties.

De werkgroep Inclusief van GroenLinks Den Haag nodigt je van harte uit voor deze GroenLinks+ avond. Iedereen is welkom die geïnteresseerd is in hoe je inclusie binnen organisaties kunt stimuleren. Ongeacht of je lid bent of niet van GroenLinks en ongeacht je rol of functie op je werk. We steken samen de handen uit de mouwen en nemen ook GroenLinks zélf onder de loep!

Jennifer van Exel, lid van de werkgroep inclusief, organisatiesocioloog en eigenaar Studio ToiToi (www.studiotoitoi.com) geeft een korte inleiding en deelt een aantal praktische handvatten waarmee organisaties DIG (diversiteit, inclusie, gelijkwaardigheid) kunnen stimuleren. Ze introduceert ons aan inzichten uit de praktijk en wetenschap en stipt aan welke blinde vlekken vaker voorkomen binnen organisaties als het gaat om het creëren van inclusie op de werkvloer.

Onder begeleiding van de werkgroepleden gaan we in groepjes aan de slag met ieder een casus (opdracht): je bedenkt met elkaar een aanvliegroute om inclusie in de verzonnen, maar realistische organisatie te bevorderen. Een casus kan gaan over een sportvereniging, onderwijsinstelling, zorgorganisatie, etc. GroenLinks is tevens één van de casussen.

De werkgroep zal met jullie inzichten en ideeën opgedaan op deze avond, aan de slag gaan om diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid te stimuleren binnen GroenLinks. Heb je daar al ideeën over? Stuur dan een email met je ervaring of idee glinclusief@gmail.com. Ze horen graag van je!

Meld je hier aan voor de bijeenkomst

Utopie gaat vandaag om 18:30 open en serveert voorafgaande aan de bijeenkomst een aantal eenvoudige maaltijden die hier kunnen worden gereserveerd. Alleen wie reserveert en zich één uur voor aanvang van het programma aan de bar van Utopie meldt kan rekenen op een maaltijd voor aanvang van het programma.

Support idealists: donate to the Utopie Foundation!

Steun idealisten: doneer aan Stichting Utopie!

Utopie Podcast