openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Herenboeren Vlietstreek informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomst voor iedereen die meer wil weten over het concept van de Herenboeren en de ontwikkeling van Herenboeren De Vlietstreek.

Kom naar de HB Vlietstreek informatieavond op maandag avond 18 maart 2024 in Grand Café Utopie Den Haag en pak de regie terug voor gezonde en natuur inclusieve voedselproductie!

HB Vlietstreek werkt samen met HB Nederland en is een coöperatie. Hoe ziet een HB Boerderij er uit? Samen met ongeveer 250 huishoudens verdeel je onderling de oogst. De gemiddeld HB boerderij is een gemengd boerenbedrijf van rond de 20 hectare. Jouw boerderij produceert verse groenten van het seizoen, fruit, eieren en ook af en toe vlees (voor wie wil). Coöperatieleden worden aangemoedigd om mee te werken op de boerderij of deel te nemen aan werkgroepen of het bestuur, maar dat is niet verplicht. Herenboerderijen gebruiken geen chemische bestrijdingsmiddelen en werken natuurgedreven (regeneratief).

HB Vlietstreek is nu hard bezig geschikte grond te zoeken rondom Den Haag, Voorschoten en Wassenaar. Woon je in deze regio en heb je interesse kom dan langs op 18 maart!

Draag jij het Herenboerenconcept een warm hart toe? En wil je meer weten over Herenboeren De Vlietstreek of denk je erover aspirant-lid te worden van een Herenboerderij in oprichting? Dan nodigen zij je van harte uit voor alweer onze derde informatiebijeenkomst op maandag 18 maart in Grand Cafe Utopie in Den Haag. Je bent welkom vanaf 19.30u, we starten om 20.00u. Zien we je daar? Geef je op via dit formulier.

Utopie gaat vandaag om 18:00 open en serveert voorafgaande aan de bijeenkomst een aantal eenvoudige maaltijden die hier kunnen worden gereserveerd. Alleen wie reserveert en zich één uur voor aanvang van het programma aan de bar van Utopie meldt kan rekenen op een maaltijd voor aanvang van het programma.

Support idealists: donate to the Utopie Foundation!

Steun idealisten: doneer aan Stichting Utopie!

Utopie Podcast