openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Beschikbaarheid

In Utopie is veel mogelijk, vaak tegelijk. In café en zaal is plaats voor respectievelijk 40 en 50 bezoekers. In het grand café (zaal en café aaneengesloten) is plaats voor 100 bezoekers. De aantallen zijn wel enigszins afhankelijk van het soort activiteit.

Onderstaande agenda geeft met BEZET aan welke tijd welk deel van Utopie definitief in gebruik is voor een klein of groot evenement. OPTIE geeft aan dat het gebruik nog niet zeker is. Het loont dan zeker om bij ons via het webformulier navraag te doen. Wij bevestigen dan binnen 24 uur of ruimte en tijd ondanks de OPTIE beschikbaar zijn. 

Als je zelf een OPTIE wil reserveren in de agenda mail ons de data  én wanneer je kan bevestigen of de reservering door gaat. We proberen de datum voor je vast te houden, maar als iemand alsnog een definitieve reservering wil maken op dezelfde data brengen we je op de hoogte en heb je 24 uur om te bevestigen.

Op de vrijdagavond tussen 17:00 en 19:00 kan je altijd vrij borrelen  in het café! Met veelal uitloop tot uiterlijk 22:00 als er geen besloten  bijeenkomst is, anders vragen we om je flexibiliteit om bijvoorbeeld een leuk café in  de buurt te bezoeken.