openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Beschikbaarheid

In Utopie is veel mogelijk, vaak tegelijk. In café en zaal is plaats voor respectievelijk 40 en 50 bezoekers. In het grand café (zaal en café aaneengesloten) is plaats voor 100 bezoekers. De aantallen zijn wel enigszins afhankelijk van het soort activiteit.

Onderstaande agenda geeft met BEZET aan welke tijd welk deel van Utopie definitief in gebruik is voor een klein of groot evenement. Het is altijd zaak een boeking zo snel als mogelijk te bevestigen zodat de boeking definitief is. Pas dan kun je 100% rekenen op de beschikbaarheid van de ruimte!

OPTIE geeft aan dat het gebruik nog niet zeker is. Het loont zeker, wanneer je OPTIE ziet staan en jij ook die dag en dat moment op het oog hebt, om bij ons navraag te doen. Wij nemen in dat geval direct contact op met OPTIE-nemer en laten je binnen 24 uur weten of die OPTIE definitief is of dat ruimte misschien toch voor jou beschikbaar is. 

Zolang je zelf een OPTIE hebt staan (en jij de boeking dus nog niet hebt bevestigd) kunnen andere gegadigden zich melden. Wanneer dat gebeurt dien je in de regel je OPTIE binnen 24 uur om te zetten in een definitieve boeking om de optie niet te laten vervallen. Het is dus zaak om een OPTIE zo snel mogelijk om te zetten in een definitieve boeking.