openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Humanistisch Café

Haags Verhaal

Te gast is Arthur Simonetti, voorzitter van Haags Verhaal. Het Haags Verhaal heeft een methode ontwikkeld om de verschillende groepen met elkaar in contact te brengen: onder meer op basis van de formule samen eten en luisteren naar elkaars verhalen.

In het Humanistisch Café van 3 november licht Arthur de werkwijze van de stichting Haags Verhaal aan de hand van concrete voorbeelden toe. Hij gaat hierbij in op de kracht van Haags Verhaal in het met in elkaar in contact brengen van de diverse groeperingen in het gesegregeerde Den Haag. Op deze wijze wordt het begrip Verbinding, een van de landelijke prioriteiten van het Humanistisch Verbond, concreet gemaakt.

Na afloop kun je het mooie fotoboek van de kleurrijke Haagse gemeenschappen tegen gereduceerd tarief kopen. Via hun website https://www.haagsverhaal.nl/ kun je onder andere aanmelden voor de nieuwsbrief van Haags Verhaal om zelf op de hoogte blijven van de verschillende activiteiten.

Aanmelden via info@humanistischverbondhaaglanden.nl 
Tijdens de inloop zijn de drankjes voor rekening van het bestuur; daarna op eigen kosten; eventuele maaltijd is ook op eigen kosten en kan je hier reserveren.

Utopie Podcast