openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Humanistisch Café: ‘verbinding’

Als gast is Tim ‘S Jongers aanwezig. In zijn verhaal staat het thema ‘verbinding’ centraal. Tim is politicoloog en publicist. Afgelopen juni verscheen van hem het boekje Beledigende broccoli; over de ervaringskennis van kwetsbare mensen. Tim ziet het als zijn missie om de leefwereld van kwetsbare burgers en de wereld van het beleid dichter bij elkaar te brengen

Bijeenkomst in de Utopie

Humanistisch Café vindt plaats op donderdag 8 september in Grand Café Utopie. Inloop vanaf 18.00 uur;  het inhoudelijk programma begint om 18.30 uur.  Als gast is Tim ‘S Jongers aanwezig. In zijn verhaal staat het thema ‘verbinding’ centraal. Tim is politicoloog en publicist. Afgelopen juni verscheen van hem het boekje Beledigende broccoli; over de ervaringskennis van kwetsbare mensen. Tim ziet het als zijn missie om de leefwereld van kwetsbare burgers en de wereld van het beleid dichter bij elkaar te brengen. Hij schreef hierover columns in de Volkskrant en schrijft essays over dit onderwerp in De Correspondent. Ook sprak hij in maart dit jaar de participatielezing van Movisie uit.

Meld je aan via info@humanistischverbondenhaaglanden.nl als je gaat komen en of je een maaltijd gaat gebruiken (niet verplicht), maar wel handig voor de organisatoren. Tijdens de inloop zijn de drankjes voor rekening van het bestuur; daarna op eigen kosten; eventuele maaltijd is ook op eigen kosten.

Utopie Podcast