openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Humanistisch café

Film en Gesprek

Bij het aankomende Humanistisch Café op donderdag 7 maart 2024, zullen we naar aanleiding van de documentaire “Tomorrow: Take concrete steps to a sustainable future” een gesprek voeren over het thema ecohumanisme.

Dat er een groot en desastreus klimaatprobleem is, kunnen we écht niet meer ontkennen. Gelukkig worden we met z’n allen steeds bewuster van de (kleine) dingen die we samen, met elkaar, kunnen doen om kleine stapjes vooruit te zetten. En als we al die kleine stapjes bij elkaar optellen, kunnen er grootse dingen gebeuren.

Twee mensen die deze boodschap dolgraag de wereld in wilden brengen, zijn de Franse actrice Mélanie Laurent en eco-activist Cyril Dion. Zij besloten om samen met vijf goede vrienden naar tien verschillende landen af te reizen om op zoek te gaan naar kleinschalige, simpele oplossingen. Tijdens de reis van Laurent en Dion komen zij in contact met vele verschillende pioniers, die allen op hun eigen, haalbare manier een steentje bijdragen aan het welzijn van de aarde.

Let op: Vanaf dit jaar zullen de Humanistische Cafés een half uur later aanvangen dan afgelopen jaar. De inloop is vanaf 18.30 uur, het programma start om 19.00 uur.

Datum donderdag 7 maart 2024
Tijd Inloop vanaf 18.30 uur, start programma om 19.00 uur
Locatie Grand Café Utopie, Waldeck Pyrmontkade 116, 2518 JR, Den Haag
Kosten Tijdens de inloop zijn de drankjes voor rekening van het bestuur van Humanistisch Verbond afdeling Haaglanden; daarna op eigen kosten; eventuele maaltijd is ook op eigen kosten.
Aanmelden We vinden het fijn om te weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen, meld je dus aan via info@humanistischverbondhaaglanden.nl.
Wil je eten bij Utopie? Geef dit dan door via het formulier op de website van Utopie.

Utopie Podcast