openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

In gesprek over femicide – Haagse Stadspartij

De Haagse Stadspartij organiseert een evenement ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag om de aandacht te vestigen op het ernstige probleem van femicide.

 

Als partij zetten zij zich actief in voor het onderwerp ‘femicide’ in de gemeenteraad, en ze nodigen iedereen uit om deel te nemen aan dit belangrijke gesprek om bewustwording te vergroten en actie te ondernemen tegen deze vorm van geweld tegen vrouwen.

Laten we samen stilstaan bij dit schrijnende probleem en bespreken hoe we als gemeenschap kunnen bijdragen aan preventie en ondersteuning van slachtoffers.

Programma vanaf 20.00 uur:

  • Bespreking aanpakplan femicide door Barbara Godwaldt. Barbara is nabestaande en verloor in 2020 haar zus Gea, nadat zij was gedood door haar partner. Barbara heeft ook het Aanpakplan Femicide geschreven en zal hierover komen vertellen.
  • Gesprek met Barbara, Gezal Karabekir (fractievertegenwoordiger Haagse Stadspartij) en alle aanwezigen in de zaal.
  • 21.30 uur: einde, mogelijkheid om in het café na te praten

Draag bij aan het creëren van een veiligere en rechtvaardigere samenleving voor iedereen. Zien we jou ook 8 maart? Meld je aan via deze link.

Utopie gaat vandaag om 18:30 open en serveert voorafgaande aan de bijeenkomst een aantal eenvoudige maaltijden die hier kunnen worden gereserveerd. Alleen wie reserveert en zich één uur voor aanvang van het programma aan de bar van Utopie meldt kan rekenen op een maaltijd voor aanvang van het programma.

Support idealists: donate to the Utopie Foundation!

Steun idealisten: doneer aan Stichting Utopie!

Utopie Podcast