openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Introductie plasmatechnologie – Nieuw Den Haag

Nieuw Den Haag organiseert een lezing over plasma technologie, met spreker Ilonka van den Ancker. Ilonka bestudeert de Keshe Plasma Technologie tot in detail. Haar kennis deelt zij in begrijpelijke taal met hen die hier voor open staan.

Je gaat kennismaken met de mogelijkheden van Plasma Technologie volgens Keshe. De Keshe Foundation is een onafhankelijke, non-profit en niet-religieuze organisatie opgericht door nucleair ingenieur Mehran Tavakoli Keshe. Zijn doel is om nieuwe wetenschappelijke technologieën te ontwikkelen, waarmee oplossingen worden gevonden voor grote wereldwijde problemen zoals hongersnood, watertekort, gebrek aan elektrische stroomvoorziening en ziekte.

Plasma Technologie werkt onder andere met de bouwstenen van het universum en GaNS; gematerialiseerde energie. GaNS staat voor gas in nanostaat. Dit is een vaste poederachtige substantie die een enorm krachtig energieveld heeft en werkt met de basis bouwstenen van het leven: koolstof, waterstof, stikstof en zuurstof. Met GaNS meent men het zelfgenezend vermogen te kunnen optimaliseren ter ondersteuning van herstel van ziekte. Je verkent de mogelijkheden tot goedkoper autorijden, een eigen medbed maken, goedkoper tot gratis energie gebruiken, vervuilde grond en water reinigen, planten en gewassen versterken en parasietvrij maken en opbrengsten verhogen, land en tuinbouw terugzetten naar oerzaad en varkens- en vogelgriep genezen. En meer!

Wat ga je leren?

  1. Wat is plasma technologie
  2. Wie is Merhan Keshe en de Keshe foundation
  3. Wat kan plasma en GaNS voor je betekenen?
  4. De mogelijkheden met GaNS
  5. Je maakt kennis met de  cup of life en hoe deze werkt

Alvast een eerste indruk

https://lumioncreations.nl/kind-kenniszoeker-workshops/

https://lumioncreations.nl/wat-is-gans/

https://lumioncreations.nl/lumion-creations-lab/

Meer informatie over dit evenement, prijzen en aanmelding vindt je door op deze link te klikken.

Support idealists: donate to the Utopie Foundation!

Steun idealisten: doneer aan Stichting Utopie!

Utopie Podcast