openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Ken Je Demorecht

Demonstreren is een waardevolle manier om je mening te uiten en te vechten voor je overtuigingen.

Door de geschiedenis heen zijn protesten de drijvende kracht geweest achter enkele van de machtigste sociale bewegingen, waarbij onrecht aan de kaak werd gesteld en mensen werden geïnspireerd om te blijven hopen op een betere toekomst.Maar wat zijn mijn rechten als ik een demonstratie organiseer? En bij wie kan ik terecht als mijn grondrechten worden geschonden? Op maandag 6 november 2023 nodigt Amnesty Den Haag jou uit om samen met andere activisten te bespreken wat er misgaat met demonstreren in Den Haag en waar jij als activist terecht kan om dit aan te kaarten. Voorafgaande aan dit open tafel gesprek zullen wij samen de korte documentaire Oproerkraaiers bekijken.

Ben jij klaar om jouw demonstratierecht te versterken? Dan zien wij je hopelijk daar. Inschrijven is gratis en kan via link. De voertaal is Nederlands.

Utopie gaat vandaag om 18:30 open en seveert voorafgaande aan de bijeenkomst een aantal eenvoudige maaltijden die hier kunnen worden gereserveerd. Alleen wie reserveert en zich één uur voor aanvang van het programma aan de bar van Utopie meldt kan rekenen op een maaltijd voor aanvang van het programma.

Support idealists: donate to the Utopie Foundation!

Steun idealisten: doneer aan Stichting Utopie!

Utopie Podcast