openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

NCPN Zuid-Holland: Politiek Café

Ter viering van het afgesloten congres en de heractivering van de afdeling, organiseert De Nieuwe Communistische Partij van Nederland (NCPN) Zuid-Holland samen met de CJB Zuid-Holland een politiek café in Den Haag. Deze openbare bijeenkomst is voor leden en sympathisanten een mogelijkheid om elkaar wat beter te leren kennen; gewoon een avondje in een café, om op een meer informele manier met elkaar te kletsen en van gedachten te wisselen.

Als afdeling wil  NCPN Zuid-Holland, naast de acties en politieke activiteiten, vaker dit soort informelere avonden houden. Om zo meer ruimte te vormen voor sympathisanten en mensen uit de verschillende strijdterreinen waar  ze aanwezig zijn om kennis met NCPN Zuid-Holland te maken, en proberen lokaal beter te wortelen.
Het politiek café vindt plaats op vrijdag 1 juli. De inloop is vanaf 17:00, en tot 22:00 (sluitingstijd) ben je van harte welkom om aan te sluiten.

De NCPN is de partij van en voor de arbeidersklasse. Dat zijn de mensen die afhankelijk zijn van hun arbeid om rond te komen. De NCPN komt dus op voor de belangen van de werkende bevolking, inclusief de mensen die werkloos zijn, uitkeringsgerechtigden, gepensioneerden, studenten en scholieren die uit de arbeidersklasse afkomstig zijn.

Utopie Podcast