openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Netwerkbijeenkomst isoleren

Isoleren is dé manier om te besparen op stookkosten.  Maar waar begin je? En welke steun is er vanuit gemeente Den Haag?

Het is weer kouder buiten. Dat betekent weer die warme truien uit de kast halen. Maar ook dat je de kachel weer aanzet. En daardoor gaan je stookkosten omhoog! Dé manier om te besparen om stookkosten is om je woning goed te isoleren. Isoleren is ook eerste stap voordat je andere duurzame maatregelen neemt. Maar waar begin je? En welke steun is er vanuit gemeente Den Haag?

Op de netwerkbijeenkomst in de Utopie vertelt Jasper Moelker hoe hij zelf zijn woning heeft geïsoleerd. Hij vertelt waar hij tegenaan is gelopen en welke tips hij heeft. Ook is gemeente Den Haag aanwezig met informatie over wat de gemeente biedt in ondersteuning. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in.

En ben jij zelf bezig met een duurzaam project in Den Haag? Dan is dit ook hét moment om het te delen op de ‘zeepkist’. Je krijgt 1 minuut de tijd om jouw idee bekendheid te geven.

De netwerkbijeenkomst isoleren vindt plaats op 28 oktober van 17.00 tot 18.30 uur. Meld je nu aan!
https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=dG91UKZtF0OqLpV7KzZ7ioxaWF8x3g9MktD8LXI0w0JUMTFPUTVZNUxPVlRQNVRFM0pRNVlRTFpPWS4u

Utopie Podcast