openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Nieuw Den Haag – Een holistische visie op gezondheid

Deze middag gaat Nieuw DebnHaag met Francine Westerduin in gesprek over haar ervaringen en werkwijze. In het interview met Francine zal aandacht zijn voor de huidige samenleving, haar vakgebied(en), reguliere medicatie, covid, ontstoren, ziekteverschijnselen en over hoe jijzelf je gezondheid kunt verbeteren.

Is het mogelijk om vaccinaties te ontstoren? Francine Westerduin denkt van wel. Ze ontstoort al jaren o.a. kindervaccinaties en ziet de positieve effecten ervan. Snel nadat de eerste mensen met een mRNA injectie waren ingespoten kwamen er mensen met verschillende klachten naar de praktijk. Ze begon met het ontstoren van deze vaccins en zag vaak al snel verbetering.

Deze middag gaat Nieuw Den Haag met Francine Westerduin in gesprek over haar ervaringen en werkwijze. In het interview met Francine zal aandacht zijn voor de huidige samenleving, haar vakgebied(en), reguliere medicatie, covid, ontstoren, ziekteverschijnselen en over hoe jijzelf je gezondheid kunt verbeteren.

Francine Westerduin werkt als homeopaat/kinesioloog bij Vleugels, een praktijkcentrum dat ze in 2014 heeft opgericht. Momenteel studeert Francine Germaanse geneeskunde. Ze werkt samen met haar zoon en gezamenlijk hebben ze als doel om meer gezondheid en bewustzijn te verspreiden.

 

Programma inclusief korte pauze

13:45 uur                   Inloop

14:00 – 16.00 uur    Start Interview met Francine Westerduin, in interactie met het publiek.

16:00 – 17:00 uur    Gelegenheid om persoonlijk met Francine te spreken en om met elkaar kennis te maken, wat te drinken en samen te Zijn.

 

Aanmelden

Opgeven kan via info@nieuwdenhaag.nl o.v.v. NDH 11 dec Utopie. Je ontvangt dan een betaallink.

Doe dit zo snel mogelijk? Nadat we je betaling hebben ontvangen is je plek gereserveerd.

Leden van Nieuw Den Haag: € 9,50. Vermeld je lidmaatschapsnummer bij aanmelding.

Niet-leden: € 13,50.

Koffie, thee en overige dranken zijn voor eigen rekening. wij zorgen voor een versnapering.

Kom op tijd, inloop vanaf 13:45 uur, het programma start om 14:00 uur.

Locatie: Utopie, Waldeck Pyrmontkade 116, Den Haag

Utopie Podcast