openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Nieuw Den Haag:  Openingsevent

Kennismaken met ‘Nieuw Den Haag’ met een lezing van Bob de Wit en Roel Wolfert over het boek Society 4.0.  (UITVERKOCHT)

Bijeenkomst in de Utopie

Inwoners en ondernemers in Den Haag verenigen zich in NieuwDenHaag en willen met elkaar een burgersamenleving. Geïnspireerd door het boek Society 4.0 van Bob de Wit zet Nieuw Den Haag op dit moment de beweging in de stijgers. En in augustus komen ze online met www.nieuwdenhaag.nl. Met het platform willen ze Den Haag verbinden.

Bob de Wit is hoogleraar aan de Nyenrode Business Universiteit en schreef het boek Society 4.0.
Roel Wolfert heeft samen met Bob de coöperatieve vereniging Society 4.0 opgericht. Uitgangspunt hierbij is dat mensen in de nabije toekomst veel meer lokaal kunnen gaan doen dan voorheen het geval was, we worden autonoom en zelfredzaam. Technologische ontwikkelingen maken de decentrale productie van de meeste primaire menselijke levensbehoeften mogelijk; van energie en voedsel tot gezondheid en onderwijs. De schaalgrootte die nodig was voor massaproductie in een industriële samenleving is dus steeds minder nodig. En daarmee kan ook de landelijke inrichting van de samenleving veranderen vinden de Wit en Wolfert.

 

Programma:

13:30 – 14:15       Inloop

14:15 – 14:30       Opening door Nieuw Den Haag

14:30 – 16:00      Interactieve lezing Bob de Wit en Roel Wolfert

16:00 – 17:00      Kennismaken,  verbinden, borrel en hapjes

Indien gewenst is het mogelijk om deze middag lid te worden van Nieuw Den Haag en/of een door Bob de Wit gesigneerde uitgave te kopen van het boek Society 4.0.

Kaartverkoop
Uitverkocht

Utopie Podcast