openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Panelgesprek: Het digitale domein en activisme

Op vrijdag de 13e organiseert Utopie een interessant panelgesprek over het raakvlak tussen activisme en technologie. Net als de rest van het leven beweegt ook activisme zich steeds vaker in het digitale domein. Denk hierbij aan petities, digitaal activisme maar ook communicatie tussen activisten of organisaties en organisatie van demonstraties.

Op deze vrijdag gaan we in op de vraag: “Hoe helpt het digitale domein activisten?” We zullen deze vraag verkennen in een panelgesprek tussen panelleden die verschillende ervaringen hebben binnen het digitale domein en het activisme. We spreken bijvoorbeeld een app ontwikkelaar die in zijn vrije tijd apps maakt voor veilige communicatie, een online fact en newschecker, een activist die online privacy verdedigt maar ook een admin van een bekend online meme en informatiekanaal. Wij sluiten de avond af met een borrel waar ruimte is om kennis te maken en vragen te stellen aan panelleden en andere bezoekers.

De paneldiscussie begint om 20:00. De toegang is een door jouzelf te bepalen donatie aan Stichting Utopie en voor zover het aantal stoelen in Utopie strekt.

Gasten: Raoul Kramer (hij/hem, Betabreak), Esther Wien (die/hun, XR), meer TBA.

Utopie gaat vandaag om 18:00 open en serveert voorafgaande aan de bijeenkomst een aantal eenvoudige maaltijden die hier kunnen worden gereserveerd. Alleen wie reserveert en zich één uur voor aanvang van het programma aan de bar van Utopie meldt kan rekenen op een maaltijd voor aanvang van het programma.

Support idealists: donate to the Utopie Foundation!

Steun idealisten: doneer aan Stichting Utopie!

Bedrag

Utopie Podcast