openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Partij voor de Dieren – Politiek café thema ‘Water’

Partij voor de Dieren organiseert een politiek café bij Utopie met als thema ‘Water’. Onder andere de organisatie achter het voedselmoeras in het Zuiderpark komt aan het woord. Achteraf is er ruimte om gezellig na te praten en te borrelen.

De Uilenbomenbrug en Pletterijkade met het beeld van het Oranje Leemmannetje, nu een herdenkingsmonument voor de slachtoffers van MH17

Op vrijdag 27 oktober organiseert de werkgroep Partij voor de Dieren Den Haag een politiek café over water. Maarten Epskamp komt ons vertellen over het voedselmoerasbos dat in Den Haag te vinden is. Ook vertellen raadslid Robin Smit en waterschapsbestuurder Benjamin den Butter over de rol van water in de verschillende bestuurslagen.

Je bent vanaf 18:00 welkom bij Grand Café Utopie in Den Haag. Het programma begint om 19:30. Aanmelden kan via een mail naar pvdd@denhaag.nl

Utopie gaat vandaag om 13:00 open en serveert voorafgaande aan de bijeenkomst een aantal eenvoudige maaltijden die hier kunnen worden gereserveerd. Alleen wie reserveert en zich één uur voor aanvang van het programma aan de bar van Utopie meldt kan rekenen op een maaltijd voor aanvang van het programma.

Support idealists: donate to the Utopie Foundation!

Steun idealisten: doneer aan Stichting Utopie!

Utopie Podcast