openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Politica Ontmoet!

Alliantie Politica organiseert een netwerkbijeenkomst in Den Haag voor vrouwen die politiek actief zijn of willen worden. Dit keer staat de bijeenkomst geheel in teken van de Tweede Kamerverkiezingen.

Stemmen op stembiljet met rood potlood

De laatste weken gaven meerdere landelijk actieve vrouwelijke politici aan te stoppen, mede vanwege het onveilige werkklimaat. Verbinding tussen vrouwen in de politiek is nu des te belangrijker om te organiseren. Daarom richt deze bijeenkomst zich in het bijzonder op vrouwen die landelijk politiek actief (als politica, medewerker of anders) zijn of die ambitie hebben. Ook andere politiek betrokken vrouwen zijn welkom.

‘Politica Ontmoet!’ is een reeks van netwerkevenementen voor vrouwen die politiek actief zijn of willen worden. Het doel is om hen met elkaar te verbinden en te versterken.

Klik hier om je aan te melden.

Alliantie Politica is een samenwerkingsverband van WO=MEN, Nederlandse Vrouwen Raad, Stem op een Vrouw en Emancipator.

Utopie gaat vandaag om 18:00 open en serveert voorafgaande aan de bijeenkomst een aantal eenvoudige maaltijden die hier kunnen worden gereserveerd. Alleen wie reserveert en zich één uur voor aanvang van het programma aan de bar van Utopie meldt kan rekenen op een maaltijd voor aanvang van het programma.

Support idealists: donate to the Utopie Foundation!

Steun idealisten: doneer aan Stichting Utopie!

Utopie Podcast