openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Poëzieavond FFÛH

Op 21 juni vindt in café Utopie de Poëzieavond van literair collectief FFÛH plaats! Een aantal van de huisdichters van FFÛH komt hun dichtwerk voordragen, maar er zal ook een heuse open mic zijn voor iedereen die diens poëzie ten tonele wil voeren!

Schrijf jij en wil je dit met anderen delen, schroom dan niet om naar de FFÛH-poëzieavond te komen en je werk voor te dragen. Of je nou doorgewinterde dichter bent of nog nooit hebt geschreven, alle soorten poëtische teksten zijn welkom! Het evenement duurt van 20:30 tot 22:30. Voorafgaand aan de poëzieavond kun je een maaltijd nuttigen bij Utopie, klik voor meer informatie hier.

We werken met entree op basis van donatie, maar als je een tekst komt voordragen is de entree natuurlijk gratis! We zien je daar!

FFÛH is een literair collectief in de kleinste kinderschoenen. In FFÛH zit een groot verlangen naar een breder podium voor het jonge schrijftalent dat zich in Den Haag schuilhoudt. Het eerste idee dat uit dat verlangen groeide, was het uitgeven van een dichtbundel – door, voor en over Den Haag. Negen jonge dichters werken toe naar de publicatie van de eerste FFÛH-bundel, dat als hoofdthema de zee heeft. Ondertussen is FFÛH zich ook aan het ontpoppen tot platform voor poëzieavonden, open mics en collectieve schrijfsessies. Zo wil FFÛH de stad achter de duinen op de kaart zetten als broedplaats voor poëzie, want dat de creativiteit door Den Haag vloeit op het gebied van muziek en beeldende kunst, heeft de Haagse scene al bewezen. Literatuur en poëzie verdienen net zo’n plek, en dat is waar FFÛH zich voor inzet.”

Support idealists: donate to the Utopie Foundation!

Steun idealisten: doneer aan Stichting Utopie!

Utopie Podcast