openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Politiek Café: natuur in de stad

Hoe kan je stedenbouwkundig rekening houden met planten en dieren. Hoe maak je een stad meer natuur-inclusief? En hoe verbeter je de biodiversiteit in de stad en verbind je de natuur?

Natuur in de stad

Op 11 september organiseert de Haagse gemeenteraadsfractie van de Partij voor de Dieren een politiek café over natuur in de stad. De avond zal ingeleid worden door Robert Barker, fractievoorzitter van de PvdD Den Haag, waarnaar Niels de Zwarte in zal gaan op hoe we in de stad ruimte kunnen bieden aan de natuur en welke rol de gemeente daarin speelt. Niels is stadsecoloog en is als ecologisch adviseur betrokken bij uiteenlopende projecten voor overheden en bedrijven, met name in de Randstad. Tijdens zijn lezing zal hij ingaan op vragen als: Hoe kan je stedenbouwkundig rekening houden met planten en dieren. Hoe maak je een stad meer natuur-inclusief? En hoe verbeter je de biodiversiteit in de stad en verbind je de natuur?

De livestream begint bij minuut 41:00. 

Toegang is gratis. Er is gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Het politiek café vindt plaats in Grand Café Utopie (Waldeck Pyrmontkade 116) om 19:45 uur (inloop vanaf 19:30 uur). De organisatie van het evenement zal voldoen aan de corona-maatregelen. Er zijn daarom maar een beperkt aantal plekken en aanmelden via pvdd@denhaag.nl is verplicht. Het evenement zal ook hier online te volgen zijn

Utopie Podcast