openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Zaalverhuur

Maatschappelijke bijeenkomsten

Ontmoetingsplek voor idealisten

Een presentatieruimte in Den Haag

Wil je een presentatieruimte huren bij onze organisatie in Den Haag? Er zijn verschillende mogelijkheden. Het is mogelijk om een presentatie te houden voor maximaal 40 personen in onze zaal met podium, maar het is ook mogelijk om de presentatie te houden voor maximaal 100 personen  in het  grand café. Het café is tijdens openingstijden toegankelijk voor bezoekers, maar ook besloten evenementen zijn mogelijk.

Heb je interesse om een zaal te huren?

Het gebruiken van onze presentatieruimte in Den Haag

Utopie bestaat uit een idealistisch advocatenkantoor en een grand café dat dient als ontmoetingsplaats voor idealisten. Daarnaast is het mogelijk om een zaal te huren voor bijvoorbeeld vergaderingen, presentaties of cursussen. Als je een presentatieruimte wilt huren bij ons in Den Haag, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Wil je een besloten vergadering houden met daarbij een presentatie? Huur dan onze zaal als vergaderruimte of cursusruimte. Bekijk nu de belangrijkste tarieven die wij hanteren. Een whiteboard, flip-over, beamer, microfoons en geluidsapparatuur zijn  klaar voor gebruik en aan dat gebruik zijn geen extra kosten verbonden. Bekijk de plattegrond voor een overzicht van de ruimte. Het is ook mogelijk om een livestream aan te sluiten. Zo kan iedereen de bijeenkomst zowel online als in het echt bijwonen.

Zaal huren | Utopie

Vraag naar de verschillende mogelijkheden

Wil je gebruik maken van onze ontmoetingsplaats? Vraag dan naar de verschillende mogelijkheden. Stuur een e-mail naar ruimte@utopie.nl en reserveer een datum op de website. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om telefonisch contact op te nemen met dringende vragen via 06 11 36 35 47. Kom meer te weten over coöperatieve vereniging Utopie en maak gebruik van onze presentatieruimte in Den Haag.