openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Samen maken we Utopie!

Op dinsdag 23 mei organiseren we een informatieve bijeenkomst over de toekomst van Utopie en hoe jij (meer) kan bijdragen. Nieuwsgierig? Ideeën? Vragen? Opmerkingen? Je bent van harte welkom!

entree

Utopie bestaat uit de Maatschap Utopie advocaten, de Coöperatieve vereniging Utopie U.A. en Stichting Utopie. Het doel van Utopie is (bondig samengevat) het bieden van recht en ruimte voor idealen. Het advocatenkantoor is gespecialiseerd in collectieve en ideële belangenbehartiging. De Coöperatieve vereniging Utopie U.A. is uitbater van Grand café Utopie en Stichting Utopie maakt het voor ideële initiatieven met een krappe beurs mogelijk om Utopie voor hun activiteiten te gebruiken.

Utopie heeft door de jaren heen al veel idealisten mogen verwelkomen en veel verschillende maatschappelijke evenementen mogen faciliteren, maar we zijn nog niet waar we willen zijn. De tijd is gekomen om samen met jou een volgende stap te zetten met Utopie. Utopie richt zich daarom tot jou, als idealist en utopist, met de vraag om het draagvlak van de coöperatieve vereniging te verbeteren en met ons mee te denken over hoe wij samen het doel kunnen bereiken: toonaangevende en financieel gezonde ontmoetingsruimte voor idealisten zijn en blijven.

En hier verschijn jij als frequente gast, idealist en/of vriend van Utopie op het toneel! Kan jij Utopie helpen zodat wij ook jou kunnen blijven helpen om jouw doelen te bereiken?

Wij nodigen je uit voor een informatieve bijeenkomst op dinsdag 23 mei om 19:30 om je bij te praten, om van jou te horen hoe jij de toekomst van Utopie ziet en te bespreken hoe jij betrokken kan worden bij Utopie. Wij horen graag jouw input deze avond.

Waar en wanneer?
Dinsdag 23 mei 2023 om 19:30 in Grand Café Utopie

Voorlopig programma
19:00 Inloop
19:30 Welkom en introductie door Utopie
19:45 Informatie over de organisatie (lidmaatschap coöperatie / donateurschap Stichting Utopie)
19:55 Vooruitkijken door Utopie
20:05 Jouw vragen en reflectie
20:20 Pauze
20:30 Jouw suggesties en ideeën
20:45 napraten/borrel

Dit allemaal op een ontspannen en creatieve manier.

Lees hier een uitgebreid oproep die Utopie heeft verspreid.

Utopie Podcast