openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Spinazie Academie plantaardige markt

Vegan taartjes, zelfgemaakt brood, kleding reparatie, oesterzwam bier, bohemien jurkjes tot aan heerlijke wortelsoep. Kom bij ons proeven en leer de SA kennen.

En als je interactief aan de slag wilt gaan, kan dit ook. Elke keer bereidt 1  groene ondernemer zich voor, om je tips te geven over voeding, vitaliteit en nieuwe producten. Op deze manier kan je  kennismaken met bijzondere producten, en een inkijkje krijgen bij de mensen die hierachter zitten.

Na maandenlange voorbereidingen is het zo ver. Spinazi Acedemi is verheugd jullie te mogen ontvangen, op de eerste editie van de Spinazie Academie.

Samen met onder andere de HaagseZwam, Vegaliano, Veni Vedi Veggi en andere, zorgen dat jij de lekkerste plantaardige producten kunt halen. De markt vindt plaats in Grand Café Utopie en kan dus onder alle weersomstandigheden doorgaan. En we vinden het belangrijk dat je ook even kunt genieten en proeven van de sfeer. Dus uiteraard is de bar open, zodat je een lekker drankje kunt halen. Zet het in je agenda!
– Toegang is gratis
– Ter plekke kun je je aanmelden voor de workshops

Voor meer informatie over parkeren en andere details, zie de “faqs” op website www.spinazie-academie.nl

“We brengen lokale groene ondernemers naar je toe

Of eigenlijk brengen we jou naar deze lokale groene ondernemers. De moderne Vegan Markt en meer vind je elke twee weken op zaterdag op een vaste plek in Den Haag van 10.00 tot 13.00 uur. Kom om je wekelijkse boodschappen te halen. Of om even bij te komen van de haastige wereld om je heen en nieuwe vrienden te maken.

Den Haag bruist en doet volop mee met de groene revolutie. Daarom hebben we de leukste biologische, veganistische, vegetarische en plantaardige ondernemers bij elkaar gebracht.”

Workshop Thema: Naaicafé Naaierij

Repareren en upcyclen, maar ook door te laten zien wie het product maakt. Isabel en Roosmarijn van de Naaierij gaan ter plekke met jou aan de slag, om je te helpen kleding te repareren of te naaien. Ook kun je kledingstukken achterlaten, die zij in hun Naaicafé repareren, welke je op een andere dag gefixt kunt ophalen.

Afhankelijk van de drukte tijdens de markt, kun je je ter plekke aanmelden.

Utopie Podcast