openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Zaalverhuur

Maatschappelijke bijeenkomsten

Ontmoetingsplek voor idealisten

Een streamingruimte in Den Haag

In onze streamingruimte in Den Haag is mogelijk om maatschappelijke bijeenkomsten online te volgen. Utopie organiseert maatschappelijke bijeenkomsten die uiteenlopen van een optreden tot aan een debat en alles daartussenin. Door de innovatieve technologie is het tegenwoordig een optie om veel van deze bijeenkomsten online via een livestream bij te wonen.

Heb je interesse om een zaal te huren?

In onze streamingruimte in Den Haag is het mogelijk om te live streamen

In onze streamingruimte in Den Haag is het mogelijk om door middel van live streaming meer bezoekers te trekken. Mensen kunnen hierdoor een bijeenkomst online volgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het live streamen van een vergadering in de vergaderruimte. Door de livestream kunnen meer mensen de bijeenkomst bijwonen. Hierdoor krijg je een groter publiek. We bieden technische en productionele ondersteuning aan. Bekijk nu tarieven die wij hanteren. Met het opzetten van een livestream kan je de zaal huren voor de bijeenkomst. Wil je een grotere ruimte? Dan is het een optie om een bijeenkomst te houden voor maximaal 100 personen  in ons grand café. Een whiteboard, flip-over, beamer, microfoons en geluidsapparatuur zijn  klaar voor gebruik en aan dat gebruik zijn geen extra kosten verbonden.

Zaal huren | Utopie

Bekijk de mogelijkheden

Bekijk nu onze agenda en vind een evenement dat je door middel van live streaming in Den Haag kan bijwonen. Bekijk ook ons Vimeo account voor interessante opnames. Wil je weten of er plek is voor je evenement op de door jou gekozen datum? Bekijk dan de beschikbaarheid op de website en stuur ons dan een e-mail via ruimte@utopie.nl voor meer informatie. Heb je een vraag die niet langer kan wachten? Bel dan naar 06 11 36 35 47.