openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Tarieven

HUURTARIEVEN Utopie heeft geen winstoogmerk en houdt met haar huurtarieven rekening met de draagkracht van een aanvrager. In zaal en café is plaats voor respectievelijk 40 en 50 personen. Zaal en café aangesloten vormen het grand café waarin plaats is voor 100 personen. Deze aantallen zijn afhankelijk van het gewenste gebruik.
De huurtarieven zijn inclusief het gebruik van een whiteboard, flip-over, beamer, geluidsapparatuur en eerste hulp bij het aansluiten van de techniek.
Regulier per uur  Korting* per uur
Boekingskosten €20 €20
Zaal max. 40 pers. Tussenwand dicht | Min. 3 uur €60 €30
Café max. 50 pers. Tussenwand dicht | Min. 3 uur €60 €30
Grand café max. 100 pers. Tussenwand open | Min. 3 uur €120 €60
Technicus Voor professionele ondersteuning van beeld en geluid bij complexe producties | Min. 3 uur €120 €60
* Het kortingstarief geldt alleen voor huurders die het reguliere tarief niet kunnen betalen. Dit kortingstarief is echter niet kostendekkend dus vragen wij meer vermogende organisaties om het reguliere tarief te betalen. Zo blijft Utopie ook bereikbaar voor idealisten met een krappe beurs. ! Bij diensten, vergaderingen, congressen en exposities worden wij geacht 21% BTW in rekening te brengen. Andersoortige evenementen zijn BTW-vrij !
Omzet korting (Besloten borrels, verjaardagen etc.)
Omzet consumpties Korting op het huurtarief
€500 – €750 50% (max 4 uur)
€750 > 100% (max 4 uur)
HORECA-ARRANGEMENTEN VOOR VERHURINGEN Het volledige menu is hier te bekijken.. Wat volgt is een overzicht van arrangementen voor huurders. Bijna het hele aanbod in Utopie is biologisch en altijd plantaardig. Horeca-arrangementen kunnen tegelijk met de huur via de factuur worden betaald.
Koffie en thee 
Thermoskan Koffie (+/-12 kopjes per kan) €22
Thermoskan thee (+/-12 kopjes per kan) €17
Koffie arrangement Kannen koffie en thee (2 kopjes thee/koffie p.p.) met een lekker stukje cake of brownies.  €6 pp
Borrel en bar
Optie 1: Ieder voor zich Gasten betalen direct hun eigen consumpties.
Optie 2: Op rekening Gasten kunnen aan de bar bestellen. De huurder betaalt achteraf met de pin.
Optie 3: Met consumptiebonnen De huurder deelt de consumptiebonnen uit aan de gasten. Utopie slaat in de kassa elke consumptie aan. De huurder betaalt achteraf met de pin.
Lunch
Basis Lunch Broodjesbuffet van 2 verse broodjes pp met een heerlijk divers beleg. €8 p.p.
Luxe lunch Deluxe buffet. Keuze uit vers gebakken broodjes met diverse beleg, soup de Jour (dagsoep), een frisse gemengde salade en vers fruit. €13 p.p.
Diner
Diner verzorgen is bij Utopie maatwerk. Utopie heeft een kleine keuken. Voor grote groepen wordt het eten elders bereid (catering). Het is daarom belangrijk tijdig afspraken te maken en ook kleine aantallen eters (< 10) zoveel als mogelijk een dag voor uw komst aan ons door te geven door een e-mail te sturen aan ruimte@utopie.nl  of  bezoekers te vragen hier een maaltijd te reserveren, zodat we niemand teleur hoeven te stellen. v.a. €11 p.p.
Borrelarrangement
Diverse warme borrelhapjes, nootjes, brood met smeersel, olijven €6 p.p.
! Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief 9% !