openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Zaalverhuur

Maatschappelijke bijeenkomsten

Ontmoetingsplek voor idealisten

Een vergaderruimte in Den Haag

Ben jij op zoek naar een vergaderruimte in Den Haag? Bekijk dan nu onze ruimtes die we tot onze beschikking hebben. Utopie heeft een zaal en een café beschikbaar. Deze zijn beide apart te huren, of als één grote ruimte als grand café. De ruimtes kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan vergaderingen, borrels of debatten.

Heb je interesse om een zaal te huren?

Huur een vergaderruimte bij ons in Den Haag

Het is mogelijk om een vergaderruimte bij ons in Den Haag te huren. In de zaal passen voor een vergadering ongeveer 35 personen. Wil je met maximaal 85 personen in een huiselijke sfeer vergaderen kan dat in het grand café. Bekijk nu de belangrijkste tarieven die wij hanteren. Een whiteboard, flip-over, beamer, microfoons en geluidsapparatuur zijn  klaar voor gebruik en aan dat gebruik zijn geen extra kosten verbonden. De zaal en hetgrand  café worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Je kunt de ruimtes gebruiken als presentatieruimte voor een organisatie of bedrijf. Daarbij bieden we ook de mogelijkheid om het event te live streamen. Zo kan iedereen (online) aanwezig zijn in onze vergaderruimte in Den Haag. Naast vergaderen of presenteren is het in onze zaal ook mogelijk om een cursus te geven. Neem contact met onze organisatie op als je een zaal of het grand café wilt huren.

Zaal huren | Utopie

Kom meer te weten over de organisatie

Bekijk nu onze coöperatieve vereniging  om erachter te komen of onze ideeën overeenkomen met de ideeën van jouw bedrijf. Is dit het geval? Reserveer dan nu een ruimte voor jouw event. Reserveer en bekijk de beschikbaarheid op de website. Heb je nog een aantal vragen? Stuur dan een e-mail naar ruimte@utopie.nl, of bel als het dringend is naar 06 11 36 35 47.