openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Ontstemd na het stemmen (of juist niet)?

“Verkiezingsdag is een mooie dag totdat de stemmen geteld worden. Elke Nederlander zit die avond met het gevoel dat de rest van Nederland het weer voor een kleine weldenkende minderheid verpest heeft.”, dit zei Pieter Derks op 22 november op NPO Radio 1 over de Tweede Kamerverkiezingen.

Herken je dit gevoel, maak je je zorgen of juist helemaal niet over de uitslag van de verkiezingen en wil je hierover graag met anderen praten?

Kom naar Utopie op 30 november
Op 30 november vanaf 20.00 uur nodigen Utopie en Humanistisch Verbond Haaglanden je uit voor een bijeenkomst in Grand Café Utopie. De avond staat in het teken van de uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen.

Wat mag je verwachten van de avond?
We gaan voor een interessante avond waar ruimte is voor ieders mening. Wat zeggen deze verkiezingsresultaten jou over de huidige stemming in onze samenleving? Welke zorgen en behoeften komen bij jou naar voren? Tijdens de avond staat de dialoog centraal. Dat betekent vragen stellen en met een open houding luisteren naar de ander. De avond wordt begeleid door filosoof Martijntje Smits.

Bereikbaarheid
Grand Café Utopie, Waldeck Pyrmontkade 116 (ingang om de hoek, naast restaurant de Hagedis) is goed bereikbaar met de fiets en het OV (tram 3 en 17, halte Elandstraat). Kom je met de auto? Dan kun je deze betaald parkeren in de wijk of op de parkeerplaats van Albert Heijn XL aan de Elandstraat.

Utopie gaat vandaag om 18:30 open en serveert voorafgaande aan de bijeenkomst een aantal eenvoudige maaltijden die hier kunnen worden gereserveerd. Alleen wie reserveert en zich één uur voor aanvang van het programma aan de bar van Utopie meldt kan rekenen op een maaltijd voor aanvang van het programma.

Tot slot
Ongeacht de regering die gevormd wordt, kunnen we de inrichting van onze samenleving niet enkel aan politici overlaten. We roepen je op nieuwsgierig te blijven en in gesprek te blijven over de koers die onze samenleving neemt.

Met vriendelijke groet namens de organiserende organisaties,
Marco van Duijn
Utopie

Marieta van den Heuvel
Voorzitter Humanistisch Verbond Haaglanden

Support idealists: donate to the Utopie Foundation!

Steun idealisten: doneer aan Stichting Utopie!

Utopie Podcast