openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Verzacht je laklagen – Iederal

Word je bewust van de (soms knellende) lagen om je heen met deze poëtische, muzikale voorstelling van Moniek Wolters

We bouwen allemaal beschermende lagen om ons heen. En dat is oké. Daarmee houden we onszelf staande in de maatschappij. Maar soms worden de lagen te dik, verharden ze je en sluiten ze af van de wereld om je heen en van je eigen gevoel.

Met haar voorstelling Laklaag neemt Moniek Wolters je mee op een poëtische, muzikale ontdekkingsreis dwars door de lagen heen, naar een open veld van liefde, inspiratie en vrijheid. Ze wordt daarbij op gitaar begeleid door Ronald Kooiman.

Na het optreden (ruim een half uur) is er ruimte voor vragen. Vervolgens wissel je in groepjes van gedachten over het thema onder het genot van een lekkere kop soep. Wat roept de voorstelling bij je op? Wat zijn jouw laklagen? Welke wil je doorbreken?

Wie is Moniek Wolters?
Moniek Wolters is dichter en coach. In 2022 kwam haar tweede gedichtenbundel Laklaag uit, een lofzang op de liefde voor het leven en ook op wat ons daarvan weerhoudt. Ze schrijft eerlijk, direct en ontwapenend met regelmatig een kwinkslag. Moniek studeerde economie en werkte o.a. voor het Ministerie van Financiën. En meerdere jaren is ze gecertificeerd coach. Moniek: “Ik ben een ruimtemaker voor alles wat er is. Want ik ontdekte dat ruimte maken voor gevoeligheid heel veel goeds kan opleveren.”

Voor ticketprijs en aanmelding, klik hier.

Utopie gaat vandaag om 17:00 open en serveert voorafgaande aan de bijeenkomst een aantal eenvoudige maaltijden die hier kunnen worden gereserveerd. Alleen wie reserveert en zich één uur voor aanvang van het programma aan de bar van Utopie meldt kan rekenen op een maaltijd voor aanvang van het programma.

Support idealists: donate to the Utopie Foundation!

Steun idealisten: doneer aan Stichting Utopie!

Utopie Podcast