openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Volt Dialoogsessies – Internationale Betrekkingen

Het beleidsthema dat centraal staat deze avond is ‘Internationale Betrekkingen’. Tijdens de bijeenkomst gaan de deelnemers met elkaar in gesprek over vier vraagstukken op dit vlak. De resultaten hiervan neemt Volt mee in hun langetermijnsbeleid.

Tijdens deze sessie van de Volt Dialoogsessies gaat men dieper in op het thema Internationale betrekkingen. Tijdens de dialoogsessies gaan het Europese en Nederlandse beleidsteam van Volt input ophalen voor het beleid dat de komende periode geschreven gaat worden. De hoofdlijnen van beleid beschrijven de globale visie op de lange termijn (5 tot 15 jaar) en geven richting en motivatie aan. De dialoogsessies worden gevoerd aan de hand van vier vraagstukken, aangedragen door een projectgroep uit het Nederlandse beleidsteam. Het beleidsthema dat centraal staat deze avond is ‘Internationale Betrekkingen’. Na een korte introductie van de avond zullen de aanwezigen in groepen van vier personen samenkomen om twee vraagstukken te behandelen binnen dit thema. In de pauze worden de groepen opnieuw ingedeeld voor de laatste twee vraagstukken. Nadien vindt er een borrel plaats.

Voor meer informatie en de aanmelding klik je op deze link om naar de website van Volt te gaan. Voor dit evenement is het niet nodig om lid van Volt te zijn.

 

Utopie Podcast