openingstijden café
vrijdag
17.00 t/m 22.00 uur
en tijdens evenementen

Over Utopie

Zaal huren?

“Utopia lies at the horizon. When I draw nearer by two steps, it retreats two steps. If I proceed ten steps forward, it swiftly slips ten steps ahead. No matter how far I go, I can never reach it. What, then, is the purpose of utopia?
It is to cause us to advance.”
Eduardo Galeano

Utopie bestaat uit een idealistisch advocatenkantoor en een grand café dat dient als ontmoetingsplaats voor idealisten.  Zowel het advocatenkantoor als het grand café zijn te vinden in de Grote Pyr op de hoek van de Waldeck Pyrmontkade en de Elandstraat.

Het advocatenkantoor is gevestigd op de eerste verdieping, boven het café Utopie, en is gespecialiseerd in collectieve en ideële belangenbehartiging, bijvoorbeeld op het gebied van natuurbescherming, milieu, dierenrecht en wonen.

Grand café Utopie bevindt zich op de begane grond en bestaat uit een café en een zaal die door een paneelwand kunnen worden gescheiden. In het café is meerdere dagen per week geopend om te ontmoeten, delen en ontspannen. De zaal is een plaats om te werken en organiseren.  Aaneengeschakeld ontstaat een grand café dat plaats biedt aan ontmoeting en veel meer.