openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Grand café in Den Haag

Grand café Utopie in Den Haag is geen doorsnee café, maar een ontmoetingsruimte voor idealisten. Het grand café in Den Haag biedt net als elk ander café ruimte om te ontmoeten en te genieten van het veganistisch aanbod, maar bovenal is het een plaats om te werken, organiseren en presenteren. Het is de plek om op een ontspannen manier andere idealisten te ontmoeten en samen te werken aan een rechtvaardige en groene wereld.

Maatschappelijke bijeenkomsten in ons grand café in Den Haag

Het grand café in Den Haag bestaat uit een café-deel en een zaal-deel dat aaneengesloten plaats biedt aan maximaal 100 bezoekers. Alle dranken en spijzen zijn biologisch, plantaardig en zoveel mogelijk fair trade. Grand café Utopie is een initiatief van Utopie Advocaten, een idealistisch advocatenkantoor in Den Haag. Grand café Utopie heeft een veganistische menukaart. Naast het grand café is er ook een zaal aanwezig die we verhuren. Het is mogelijk om de zaal als debatruimte te gebruiken met een aansluitende borrel in het café. Het is ook mogelijk om het hele grand café te huren.

Wij letten bij de inkoop op de herkomst van producten. Wij kopen geen producten afkomstig uit landen waar de mensenrechtensituatie of arbeidsomstandigheden niet op orde zijn. Waar mogelijk doen wij rechtstreeks zaken met producenten. Ons café in Den Haag heeft een volledig veganistisch aanbod.

Het eten en drinken in het grand café Utopie in Den Haag is bijna altijd biologisch en altijd veganistisch. Biologische producten zijn beter voor de natuur en het milieu. Het is vaak ook eerlijker eten en drinken omdat de producenten een betere prijs krijgen voor de producten. De keuze voor een uitsluitend veganistisch aanbod in ons café in Den Haag komt voort uit onze zorg voor de natuur, het milieu en dierenwelzijn. Wij zijn voorstander van het terugdringen van de consumptie van dierlijke producten, met name dat van vlees, en daarom biedt Utopie een ruim aanbod van plantaardige (vegan) producten.

Bekijk nu de agenda

In onze agenda vind je al de verschillende evenementen die bij ons plaatsvinden. Heb je vragen over onze agenda? E-mail ons naar ruimte@utopie.nl of bel ons tijdens de reguliere openingstijden: 070-7830020. Kom langs in ons grand café in Den Haag en geniet van het veganistisch aanbod aan eten en drinken. Geniet in onze borrelruimte van onze biologische kaart. Wil je een ruimte huren voor een vergadering, borrel of presentatie? Reserveer en bekijk de beschikbaarheid op de website.