openingstijden café
maandag t/m vrijdag
17.00 t/m 22.00 uur
en tijdens evenementen

Zaalverhuur in Den Haag

Je kan bij Utopie terecht als je op zoek bent naar zaalverhuur in Den Haag. Het huren van een ruimte kan lastig zijn in een drukke stad als Den Haag. Wil je een maatschappelijke bijeenkomst organiseren of een borrel? Dan kan je bij ons terecht. Bekijk dan nu onze mogelijkheden voor zaalverhuur bij Utopie in Den Haag.

Waarvoor kan ik de zaalverhuur in Den Haag gebruiken?

Grand café Utopie is gespecialiseerd in het faciliteren van maatschappelijke activiteiten van uiteenlopende aard, zoals presentaties, vergaderingen en openbare bijeenkomsten, maar ook borrels. Onze organisatie beschikt over apparatuur voor geluid, licht en streaming en deskundige medewerkers bieden desgewenst technische en productionele ondersteuning bij het organiseren van je activiteit. Met of zonder publiek, online, offline of alles tegelijk: afhankelijk van de beoogde activiteit en wensen is veel mogelijk. Utopie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Welke ruimte kan ik huren?

Onze ruimte bestaat uit een café- en zaaldeel van elk 50 m2 die aangesloten een sfeervol grand café vormen. Het café- en zaaldeel scheiden we desgewenst met een geluidsdichte paneelwand. Het maximum aantal bezoekers in het zaal-deel is 40 personen. Dit hangt sterk van het soort gebruik af. In het café-deel is plaats voor 50 personen. Bekijk de plattegrond voor een overzicht van de ruimte. In ons grand café vinden regelmatig meerdere kleinere bijeenkomsten tegelijk plaats, met kleine gezelschappen gelijktijdig in de zaal, het café of de entree. Als het wenselijk is, sluiten we de paneelwand of schuiven we enkele tafels aan elkaar. Tijdens reguliere openingstijden kan het grand cafe in principe alleen gehuurd worden voor publieke bijeenkomsten al maken we wel eens een uitzondering. De zaal huren voor besloten activiteiten is dit wel altijd mogelijk. In de zaal is het bijvoorbeeld mogelijk om een cursus te houden. Zo blijft Utopie zo vaak als mogelijk voor iedereen toegankelijk.

Bekijk de tarieven die wij hanteren

Wij houden met het bepalen van ons tarief rekening met de draagkracht van een organisatie of initiatiefnemer. Bekijk nu de belangrijkste tarieven die wij hanteren. Wanneer je na het lezen van de informatie op de website vragen hebt, kan je een e-mail sturen naar ruimte@utopie.nl. Wij beantwoorden uw vraag binnen 24 uur. Wanneer je dringende vragen hebt over de zaalverhuur kun je bellen naar 06 11 3635 47. De planner van Utopie in Den Haag helpt je graag verder.