openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Zaalverhuur in Den Haag

Je kunt bij Utopie terecht als je op zoek bent naar zaalverhuur in Den Haag. Het huren van een ruimte kan lastig zijn in een drukke stad als Den Haag. Wil je een maatschappelijke bijeenkomst organiseren of een borrel? Dan kun je bij ons terecht. Bekijk dan nu onze mogelijkheden voor zaalverhuur in Den Haag.

Waarvoor kan ik de zaalverhuur gebruiken?

Grand café Utopie is gespecialiseerd in het faciliteren van maatschappelijke activiteiten van uiteenlopende aard, zoals presentaties, vergaderingen en openbare bijeenkomsten, maar ook borrels of cursussen. Onze organisatie beschikt over apparatuur voor geluid, licht en streaming en deskundige medewerkers bieden desgewenst technische en productionele ondersteuning bij het organiseren van je activiteit. Een whiteboard, flip-over, beamer, microfoons en geluidsapparatuur zijn klaar voor gebruik en aan dat gebruik zijn geen extra kosten verbonden. Met of zonder publiek, online, offline of alles tegelijk: afhankelijk van de beoogde activiteit en wensen is veel mogelijk. Utopie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en goed met het openbaar vervoer bereikbaar. Tram 3 rijdt in 11 minuten naar Den Haag CS.

Welke ruimte kan ik huren bij het bedrijf in Den Haag?

Onze ruimte bestaat uit een café- en zaaldeel van elk 50 m2 die aangesloten een sfeervol grand café vormen. Het café- en zaaldeel scheiden we desgewenst met een geluidsdichte paneelwand. Het maximum aantal bezoekers in het zaal-deel is 40 personen. Dit hangt sterk van het soort gebruik af. In het café-deel is plaats voor 50 personen. Bekijk de plattegrond voor een overzicht van de ruimte. In ons grand café vinden regelmatig meerdere kleinere bijeenkomsten tegelijk plaats, met kleine gezelschappen gelijktijdig in de zaal, het café of de entree.

Bekijk de tarieven die wij hanteren

Wij houden met het bepalen van ons tarief rekening met de draagkracht van een organisatie of initiatiefnemer. Bekijk nu de belangrijkste tarieven die wij hanteren. Wanneer je na het lezen van de informatie op de website vragen hebt, kan je een e-mail sturen naar ruimte@utopie.nl.  Wanneer je dringende vragen hebt over de zaalverhuur kun je ook bellen naar 06 11 36 35 47. Onze planner helpt je dan verder.