openingstijden café
maandag t/m vrijdag
17.00 t/m 22.00 uur
en tijdens evenementen

Ruimte huren

Waarvoor kan ik Utopie gebruiken?

Grand café Utopie is gespecialiseerd in het faciliteren van maatschappelijke activiteiten van uiteenlopende aard, zoals presentaties, vergaderingen en openbare bijeenkomsten. Utopie beschikt over de apparatuur voor geluid, licht en streaming en deskundige medewerkers bieden desgewenst technische en productionele ondersteuning bij het organiseren van uw activiteit. Met of zonder publiek, online, offline of beide tegelijk: afhankelijk van de beoogde activiteit en wensen is veel mogelijk. Utopie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Welke ruimten van Utopie kan ik gebruiken?

Utopie bestaat uit een café en een zaal van elk 50 m2 die aangesloten een sfeervol grand café vormen. Café en zaal kunnen van elkaar worden gescheiden door geluidwerende paneelwand. Het maximum aantal bezoekers voor café en zaal is beide ongeveer 45 bezoekers. Café en zaal zijn gescheiden of aangesloten als grand café van 100 m2 beschikbaar voor de meest uiteenlopende publieke en besloten activiteiten. Als grand café is plaats voor maximaal 100
bezoekers.

In Utopie vinden regelmatig meerdere kleinere bijeenkomsten tegelijk plaats, met kleine gezelschappen gelijktijdig in de  zaal, het café of de entree. Als het wenselijk is sluiten we de paneelwand of schuiven we enkele tafels aan elkaar.

Per 25 september 2021 geldt als coronamaatregel dat Utopie
75% van haar capaciteit mag benutten.

Wat kost het gebruik van Utopie?

Utopie houdt met het bepalen van haar tarief rekening met de draagkracht van een organisatie of initiatiefnemer.

Wanneer u na het lezen van de informatie op de website vragen heeft kunt u een e-mail sturen aan ruimte@utopie.nl. Wij beantwoorden uw vraag binnen 24 uur. Alleen bij spoed kunt u bellen met de planner van Utopie: 06 11 36 35 47.

Klik op de plattegrond, om details te kunnen zien.