openingstijden café
maandag t/m vrijdag
17.00 t/m 22.00 uur
en tijdens evenementen

Ruimte huren

Utopie bestaat uit café en een zaal van elk 50 m2 die aangesloten een grand café vormen. Café en zaal zijn afzonderlijk of aangesloten, als grand café van 100 m2, beschikbaar voor de meest uiteenlopende publieke en besloten activiteiten. Het maximum aantal bezoekers voor café en zaal is 45 bezoekers (15 in coronatijd). In het grand café is plaats voor maximaal 100 bezoekers (30 in
coronatijd). Utopie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Utopie is gespecialiseerd in het faciliteren van activiteiten van uiteenlopende aard. Utopie beschikt over de apparatuur voor geluid, licht en streaming en deskundige medewerkers bieden desgewenst technische en productionele ondersteuning bij het organiseren van uw activiteit. Met of zonder publiek, online, offline of beide tegelijk: afhankelijk van de beoogde activiteit en wensen is veel mogelijk, ook in het coronatijdperk.

Wanneer u na het lezen van de informatie op de website vragen heeft kunt u een e-mail sturen aan ruimte@utopie.nl. Wij beantwoorden uw vraag binnen 24 uur. Alleen bij spoed kunt u bellen met de planner van Utopie: 06 11 36 35 47.

Klik op de plattegrond, om details te kunnen zien.