openingstijden café
maandag t/m vrijdag
17.00 t/m 22.00 uur
en tijdens evenementen

Ruimte huren

Waarvoor kan ik Utopie gebruiken?

Grand café Utopie is gespecialiseerd in het faciliteren van maatschappelijke activiteiten van uiteenlopende aard, zoals presentaties, vergaderingen en openbare bijeenkomsten. Utopie beschikt over de apparatuur voor geluid, licht en streaming en deskundige medewerkers bieden desgewenst technische en productionele ondersteuning bij het organiseren van je activiteit. Met of zonder publiek, online, offline of beide tegelijk: afhankelijk van de beoogde activiteit en wensen is veel mogelijk. Utopie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Welke ruimten van Utopie kan ik gebruiken?

Utopie bestaat uit een café- en zaaleel van elk 50 m2 die aangesloten een sfeervol grand café vormen. Café- en zaaldeel kunnen van elkaar worden gescheiden door geluidwerende paneelwand. Het maximum aantal bezoekers het zaal-deel is 40 personen. Dit hangt sterk van het soort gebruik af. In het café-deel is ruimte voor maximaal 45 personen. Café en zaal zijn gescheiden of aangesloten als grand café van 100 m2 beschikbaar voor de meest uiteenlopende publieke en besloten activiteiten. We bieden ook de mogelijkheid om te (life)streamen.
In het grand café is plaats voor maximaal 100 bezoekers.

In Utopie vinden regelmatig meerdere kleinere bijeenkomsten tegelijk plaats, met kleine gezelschappen gelijktijdig in de  zaal, het café of de entree. Als het wenselijk is sluiten we de paneelwand of schuiven we enkele tafels aan elkaar.

Tijdens reguliere openingstijden is het café niet af te huren voor besloten bijeenkomsten, dit zodat Utopie voor iedereen toegankelijk blijft. In de zaal is dit wel mogelijk.

Wat kost het gebruik van Utopie?

Utopie houdt met het bepalen van haar tarief rekening met de draagkracht van een organisatie of initiatiefnemer. In dit overzicht staan de belangrijkste tarieven op een rij.

Wanneer je na het lezen van de informatie op de website vragen heeft kan je een e-mail sturen aan ruimte@utopie.nl. Wij beantwoorden uw vraag binnen 24 uur. Wanneer je dringende vragen hebt kun je bellen met de planner van Utopie: 06 11 36 35 47