openingstijden café
maandag t/m vrijdag
17.00 t/m 22.00 uur
en tijdens evenementen

Zaalverhuur

Maatschappelijke bijeenkomsten

Ontmoetingsplek voor idealisten

Een cursusruimte in Den Haag

Ben je op zoek naar een cursusruimte in regio Den Haag? Kom dan een keer langs bij Utopie. Men gebruikt het café vaak voor maatschappelijke bijeenkomsten. Denk hierbij aan borrels, cursussen of vergaderingen. We hebben een zaal en een café tot onze beschikking. Beide ruimtes zijn los of aaneengesloten te huren.

Heb je interesse om een zaal te huren?

Gebruik onze zaal als cursusruimte in Den Haag

Wil je een cursusruimte huren bij ons in Den Haag? Kies dan voor Utopie. Wij doen aan locatieverhuur en hebben twee ruimtes te huur, een zaal en een café. Deze ruimtes zijn ook te combineren waardoor je één grote ruimte krijgt. We hebben een grand café tot onze beschikking. Dit café heeft plaats voor maximaal 100 personen. In de zaal passen max. 40 personen, afhankelijk van de activiteit. Bekijk de plattegrond voor een overzicht van de ruimte. Het is mogelijk om hier een borrelruimte van te maken zodat bedrijven en werknemers kunnen netwerken. Deze ruimte gebruik je ook als inloop en uitloop van je cursus. Dan wordt het gebruikt als bijeenkomstruimte. We verwijzen de bezoekers na de inloop dan door naar de zaal waar je de cursus houdt, bijvoorbeeld in de naastgelegen zaal. Na de cursus drink je nog ontspannen een borrel in het café. 

Zaal huren | Utopie

Kom meer te weten over ons

Wil je een cursusruimte huren in Den Haag? Kom dan bij ons langs. Wil je weten of je maatschappelijke ideeën en cursussen bij het beeld van Utopie passen? Lees dan nu meer informatie over ons. Daarnaast is het mogelijk om ons een e-mail te sturen via ruimte@utopie.nl en al je vragen te stellen. Om een zaal te huren kan je op de website de beschikbaarheid inzien. Bel met dringende vragen naar 06 11 36 35 47. Utopie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.