openingstijden café
Kijk linksboven op de voorpagina voor de openingstijden en bij de evenementen

Zaalverhuur

Maatschappelijke bijeenkomsten

Ontmoetingsplek voor idealisten

Een cursusruimte in Den Haag

Ben je op zoek naar een cursusruimte in regio Den Haag? Kom dan een keer langs bij Utopie. Men gebruikt het café vaak voor maatschappelijke bijeenkomsten. Denk hierbij aan borrels, cursussen of vergaderingen. We hebben een zaal en een café tot onze beschikking. Beide ruimtes zijn los of aaneengesloten te huren.

Heb je interesse om een zaal te huren?

Gebruik onze zaal als cursusruimte in Den Haag

Wil je een cursusruimte huren bij coöperatieve vereniging Utopie in Den Haag? Wij doen aan locatieverhuur en hebben twee ruimtes te huur, een zaal en een café. Deze ruimtes zijn ook te combineren waardoor je één grote ruimte krijgt: het grand café. In het grand café is plaats voor max. 100 personen. In de zaal passen max. 40 personen, afhankelijk van de activiteit. Bekijk nu de belangrijkste tarieven die wij hanteren. De huurtarieven zijn inclusief het gebruik van een whiteboard, flip-over, beamer, geluidsapparatuur en eerste hulp bij het aansluiten van de techniek. Bekijk de plattegrond voor een overzicht van de ruimte. Het café is een goede borrelruimte of bijeenkomstruimte waar cursisten, bedrijven en werknemers kunnen netwerken. Deze ruimte gebruik je ook als inloop en uitloop van je cursus, bijvoorbeeld in de naastgelegen zaal. Na de cursus drink je nog ontspannen een borrel in het café. 

Zaal huren | Utopie

Kom meer te weten over ons

Wil je een cursusruimte huren in Den Haag? Kom dan bij ons langs. Wil je weten of je maatschappelijke ideeën en cursussen bij het beeld van Utopie passen? Lees dan nu meer informatie over ons. Daarnaast is het mogelijk om ons een e-mail te sturen via ruimte@utopie.nl en al je vragen te stellen. Om een zaal te huren kan je op de website de beschikbaarheid inzien. Bel met dringende vragen naar 06 11 36 35 47. Utopie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.